5 نوع از رایج ترین باتری‌های خودرو که باید بدانید

5 نوع از رایج ترین باتری‌های خودرو که باید بدانید

باتری‌های خودرو در اشکال ، اندازه‌ ها و طرح‌ های مختلف وجود دارند – کدام یک را بخریم؟

اگر در مورد اینکه کدام نوع باتری بیشتر به ماشین شما می آید سردرگم شده اید، تنها نیستید. با کمال تعجب، اکثر دارندگان خودرو از انواع باتری های خودرویی که امروزه در بازار موجود است ، بی اطلاع هستند.
در نتیجه، آنها در نهایت به باتری های خودروهای نا مرغوب، نا مناسب و ارزان قیمتی که در درازمدت عملکرد ضعیفی دارند، رضایت می دهند.
و فراموش نکنیم : باتری‌های خودرو بخشی جدایی ناپذیر از سیستم جرقه زنی خودرو هستند. آنها مسئول تامین انرژی الکتریکی به استارت خودرو برای روشن کردن موتور و روشن کردن اجزای مختلف خودرو مانند رادیو، چراغ ها و غیره هستند.

انواع باتری‌های خودرو که همه باید بدانند

بنابراین، برای کمک به ساده‌ تر کردن فرآیند انتخاب ، در اینجا فهرستی از پنج نوع رایج باتری خودرو وجود دارد که همه باید درباره آن‌ها بدانند.

1- باتری های لیتیوم یونی (Li-ion)

باتری‌ های لیتیوم یونی در سال‌ های اخیر برای تامین انرژی خودرو های الکتریکی و هیبریدی محبوبیت زیادی کسب کرده‌اند.
باتری‌های لیتیوم یون که با ظرفیت و کارایی برتر مهندسی شده‌ اند، دارای طراحی سلول ثانویه ( قابل شارژ) هستند. در مقایسه با سایر باتری‌های خودرو، وزن آن‌ ها سبک‌ تر بوده و نیاز به نگهداری کمی دارند. باتری‌ های لیتیوم یون ظرفیت ذخیره‌ سازی شارژ بالایی دارند و خود تخلیه کمتری دارند. و به طور متوسط می توانند حدود سه تا چهار سال دوام بیاورند.

2- باتری های سرب اسیدی

نوع باتری قابل شارژ، باتری های سرب اسیدی در طیف گسترده ای از ظرفیت ها و اندازه ها با قیمت پایین باتری‌های خودرو در دسترس هستند.
این باتری ها با طراحی سلول باتری اولیه عرضه می شوند. در حالی که ظرفیت ذخیره سازی آنها با مقدار الکترولیت و اندازه صفحات باتری موجود در داخل باتری تعیین می شود.
همچنین در بین انواع مختلف باتری، باتری های سرب اسیدی کمترین نیاز به تعمیر و نگهداری را دارند.

3- باتری های سرب اسیدی تنظیم شده با شیر (VRLA)

در طراحی ، VRLA ها باتری های سرب اسیدی بسیار پیشرفته هستند. آنها به طور خاص طراحی شده اند که تعمیر و نگهداری پایینی داشته باشند، هنگام وارونگی یا کج شدن به سمت بالا نریزند و نیازی به اضافه کردن منظم آب به سلول های باتری ندارند.
دو نوع متداول باتری سرب اسیدی تنظیم شده با شیر وجود دارد: مات شیشه ای جذبی (AGM) و باتری های سلولی ژل.

4- باتری های راه اندازی ، روشنایی و احتراق (SLI)

اکثر خودروهایی که این روزها تولید می شوند مجهز به باتری‌های خودرو SLI هستند – نوعی باتری سرب اسیدی قابل شارژ که نیرو را در فواصل کوتاه برای راه اندازی موتور ارائه می کند.
SLI ها در سیستم شارژ خودرو نصب می شوند، بنابراین هر زمان که خودرو در حال کار است، چرخه های کوتاه شارژ و دشارژ را تجربه می کنند.
سیستم‌های الکترونیکی خودرو مانند رادیو، چراغ‌ ها ، سیستم‌ های اطلاعات سرگرمی و گرمایش/ سرمایش و غیره نیز توسط باتری SLI تغذیه می‌شوند.

5- باتری های سلولی مرطوب

باتری‌های سلولی مرطوب به عنوان باتری‌های غرقابی نیز شناخته می‌شوند، زیرا دارای «الکترولیت» مایع هستند.
آنها اغلب به عنوان باتری های ثانویه قابل شارژ استفاده می شوند که پس از روشن شدن خودرو توسط دینام خودرو شارژ می شوند.
با تعمیر و نگهداری منظم، باتری‌های خودرو سلولی مرطوب می‌ توانند تعداد چرخه‌ های شارژ-دشارژ را برای طول عمر طولانی‌ تر داشته باشند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگیری کپچا ...

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی و فروش ما همواره آماده پاسخگویی به شماست.
سلام، چطور میتونم به شما کمک کنم؟
تماس با ما