۷ روش برای محافظت از باتری خودرو در برابر گرمای تابستان

۷ روش برای محافظت از باتری خودرو در برابر گرمای تابستان

گرمای تابستان می تواند به طور شگفت انگیزی به باتری خودرو آسیب برساند. با افزایش دما، شارژ آنها شروع به کاهش می کند. Exide Technologies رهبر انرژی ذخیره شده جهانی توضیح می دهد که چرا هوای گرم برای باتری ها مضر است و چه کاری می توان در مورد محافظت از باتری انجام داد.
معمولا تصور می‌شود که زمستان بدترین زمان سال برای باتری‌ های خودرو است، زیرا دمای انجماد بر توانایی آن‌ها برای راه‌ اندازی و روشن کردن خودرو تأثیر می‌گذارد. اما در واقعیت، باتری‌ های خودرو با دشمن بدتری روبرو هستند: گرمای تابستان.

راه های زیادی برای محافظت از خودروی خود در تابستان وجود دارد. می توانید یک روکش داشبورد یا آفتابگیر تهیه کنید، سعی کنید زیر درخت یا شاید در سایه یک ساختمان پارک کنید. اما چه کار دیگری می توانید برای محافظت از باتری ماشین خود در برابر گرمای ماه های طولانی تابستان انجام دهید؟

به نظر می رسد اقدامات احتیاطی زیادی وجود دارد که می توانید و باید در طول گرمای فزاینده تابستان انجام دهید. به این دلیل که – علیرغم اینکه بسیاری از رانندگان فکر می کنند زمستان فصل اوج مشکل باتری ماشین است – هوای گرم بیشتر از سرد عمر باتری شما را کوتاه می کند. به گفته کارشناسان، در تیر ماه نسبت به دی ماه، باتری‌ های بیشتری از کار می‌ افتند، زیرا گرمای تابستان می‌تواند باتری را 33 درصد سریع‌ تر از سرمای زمستان از بین ببرد. در واقع گرمای شدید می تواند خوردگی باتری ماشین شما را تسریع کند.

پدیده خود تخلیه

هوای شدید گرم به ویژه برای انواع باتری ها مخرب است. با افزایش دما، واکنش الکتروشیمیایی درون باتری سرعت می‌گیرد و پدیده طبیعی خود تخلیه را تسریع می‌کند. بنابراین، باتری‌های خودرویی که در شرایط گرم قرار دارند، برای حفظ کارایی بهینه خود به شارژ مکرر بیشتری نیاز دارند – به خصوص در هنگام ذخیره‌سازی، یا اگر خودرو برای مدت طولانی بین استفاده پارک شده باشد.

«اگر خودرویی در معرض نور خورشید قرار گیرد، شرایط نا مطلوبی برای باتری ایجاد می‌کند. وقتی دمای بیرون 30 درجه است، که در کشور ما بسیار رایج است، دمای زیر کاپوت فولادی به طور قابل توجهی بالاتر است.

تأثیر هوای گرم تر به حدی است که سازندگان معمولاً توصیه می کنند باتری خودرو پس از قرار گرفتن در دمای 20 درجه سانتی گراد باید دوباره شارژ شود. علاوه بر این، هر 10 درجه سانتیگراد افزایش بیش از آن باعث می شود که میزان خود تخلیه دو برابر شود.
متخصصان تأیید می کنند: «در روزهای گرم مخصوصاً 30 درجه سانتیگراد یا بالاتر، باتری بسیار سریعتر از هر شرایط دیگری تخلیه می شود. «وسایل نقلیه‌ ای که هر روز رانده می‌شوند معمولاً می‌توانند جایگزین آن تخلیه شوند. اما وقتی از خودرو کمتر استفاده می شود، وضعیت شارژ به طور مداوم کاهش می یابد.

آب و هوای تابستان نیز واکنش های شیمیایی جانبی اضافی را با همان سرعت تسریع می کند. با هر 10 درجه سانتیگراد افزایش دما دو برابر می شود. در کنار این واکنش‌ها، چالش خوردگی شبکه نیز وجود دارد که به تدریج مواد رسانای باتری را کاهش می‌دهد و همچنین مقاومت داخلی را افزایش می‌دهد و به تدریج عملکرد نیروی میل لنگ را کاهش می‌دهد.
این امر به ویژه در باتری هایی که به طور مکرر به دمای بالا می رسند بیشتر است. متأسفانه، هنگامی که ظرفیت باتری در اثر گرما آسیب ببیند، نمی توان آن را بازیابی کرد.» بنابراین متخصصان هشدار می دهند. “در پایان، جایگزینی می تواند تنها گزینه باشد.”

ما نکاتی را گردآوری کرده ایم که به شما برای محافظت از باتری خودروی شما در برابر گرمای تابستان کمک می کند:

باتری خود را بررسی کنید.

منتظر نمانید تا در کنار جاده گیر بیفتید تا سلامت کلی باتری خود را بررسی کنید. بررسی باتری از نظر استهلاک و فرسودگی در زمستان می تواند به معنای تفاوت بین بهترین سفر جاده ای و بدترین باشد.
برای محافظت از باتری ، براکت ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که باتری را به اندازه کافی محکم می کنند و کابل های شل شده را سفت می کنند – براکت های شل طول عمر باتری را کوتاه می کنند و می توانند به اجزای دیگر آسیب برسانند.
همچنین، اگر براکت ها یا سینی ها به شدت خورده شده اند، باید تعویض شوند.

نکته: اگر باتری خودروی شما بیش از سه سال عمر دارد، هوشمندانه است که وضعیت آن را بررسی کنید و ببینید آیا نیاز به تعویض دارد یا خیر.

جعبه باتری را بررسی کنید.

یک بازرسی بصری از بیرون قاب باتری خود انجام دهید. آیا برآمده، ترک خورده یا مایع نشتی دارد؟ در این صورت باید فورا تعویض شود. در حالی که به دنبال آن هستید، بررسی کنید که آیا باتری شما از نوع قدیمی تر با درپوش های پرکننده قابل جابجایی در بالا است یا خیر.
اگر چنین باشد، هوای گرم می تواند باعث شود مایع باتری داخل سریعتر تبخیر شود. یک ایده خوب این است که باتری قدیمی خود را قبل از رانندگی در تابستان با یک باتری فلاش تاپ بدون نیاز به تعمیر و نگهداری تعویض کنید.

برای محافظت از باتری حتما سیستم خنک کننده خود را به صورت دوره ای با مایع خنک کننده تازه بشویید.

سیستم خنک کننده شما می تواند به مرور زمان خراب شود و اسیدی شود. این اسیدیته می تواند شیلنگ ها و مهر و موم ها را از بین ببرد، باعث آسیب رساندن و داغ شدن بیش از حد موتور شما شود.

کشش و وضعیت تسمه فن را بررسی کنید.

شل بودن تسمه فن می تواند توانایی شارژ باتری را کاهش دهد. اگر تسمه فن فرسوده یا ترک خورده است، آن را تعویض کنید.

آب اضافه کن.

امروزه اکثر باتری ها آب بندی شده اند و نیازی به نظارت بر سطح آب ندارند. با این حال، اگر باتری شما “بدون تعمیر و نگهداری” نیست، در صورت لزوم از نماینده بخواهید آب اضافه کند. حتی با مراقبت و نگهداری خوب، عمر باتری خودرو تنها سه تا پنج سال است. اگر در بخشی از کشور زندگی می‌کنید که دماهای شدید را تجربه می‌کند، عمر باتری شما ممکن است حتی کوتاه‌تر شود. بنابر این برای محافظت از باتری خودرو وضعیت تسمه فن را بررسی کنید.

امور تعمیر و نگهداری

با تغییر فصول، انجام تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده منظم، مانند تعویض روغن، آزمایش باتری یا بازرسی کامل مکانیکی توصیه می شود.

خنک نگه داشتن آن

باتری ها برای همیشه دوام نمی آورند، اما خنک نگه داشتن وسیله نقلیه شما تا حد امکان یک راه عالی برای افزایش طول عمر باتری شما است. اگر نمی توانید در گاراژ پارک کنید، یک کانکس یا سایبان ماشین را در نظر بگیرید. روکش پنجره ها نیز یک راه عالی برای جلوگیری از تجمع گرما در داخل کابین شما هستند.

سخن آخر

پیروی از این مراحل به سالم نگه داشتن و محافظت از باتری وسیله نقلیه شما کمک می کند.

تکنسین‌ ها می‌ توانند با ابزار های تست هوشمند و با به اشتراک گذاشتن توصیه‌ های پیشگیرانه با مشتریان خود پیشرو باشند. رانندگان به نوبه برای محافظت از باتری خود باید خودروی را از نور خورشید دور نگه دارند، از تمیز بودن باتری اطمینان حاصل کنند و مایعات موتور را پر نگه دارند تا اثرات گرمای تابستان به حداقل برسد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگیری کپچا ...

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی و فروش ما همواره آماده پاسخگویی به شماست.
سلام، چطور میتونم به شما کمک کنم؟
تماس با ما